Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen 14 MVO

Voor ons betekend Duurzaam Ondernemen dat we streven naar een goede balans tussen People, Planet & Profit. Hiermee
willen we zo goed mogelijk voldoen aan de wensen van verwachtingen van onze stakeholders.
Ook voor hen is het belangrijk dat we verantwoord omgaan met het thema duurzaamheid: met sociale vraagstukken, milieuvraagstukken en met prijs-kwaliteitverhouding.

Medewerkers
Wij voeren alle werkzaamheden uit met behulp van het meest innovatieve materieel binnen de sector, waaronder het machinaal afreien van
puinfunderingen en straatlagen, het machinaal aanbrengen van kantopsluitingen en elementenverhardingen en niet te vergeten het machinaal herstraten.
Hierdoor worden onze medewerkers minder fysiek belast en zijn zij duurzamer inzetbaar. Onze werkzaamheden worden voor onze medewerkers zo
veilig en gezond mogelijk uitgevoerd, waar wij ons ieder jaar op laten controleren. Dit maakt ons VCA** gecertificeerd.
Onze medewerkers worden constant intern opgeleid door onze eigen leermeesters, zodat we in diverse vakgebieden binnen onze branche inzetbaar zijn. Mede hierdoor zijn wij een SEB erkend bestratingsbedrijf.

Milieu
Dit zie je terug in het constant bekijken hoe wij de CO2 uitstoot binnen ons bedrijf kunnen reduceren, bijvoorbeeld door CO2 neutraal materiaal in te zetten op onze projecten.
Op dit moment zijn wij nog niet gecertificeerd voor de CO2 prestatieladder, wellicht gaan wij dit in de nabije toekomst realiseren.

Klanten
Wij houden ons constant bezig met het onderzoeken van de klanttevredenheid zodat we kunnen bijsturen waar nodig, dit is één van de punten van ons kwaliteitssysteem ISO9001.

Maatschappij
Wij zijn zeer omgevingsbewust als het gaat om geluidsoverlast van werkmaterieel, dit proberen wij zoveel mogelijk te beperken.
Ook steunen wij diverse goede doelen en sponsoren we sportieve prestaties.

Ketensamenwerking
Door het samenwerken met betrouwbare partners en leveranciers kunnen wij de continuïteit van onze werkzaamheden garanderen en zijn wij zeer flexibel in het uitvoeren van kleine tot zeer omvangrijke projecten.

VCA en ISO JPG       SEB         SBB erkend     Bouwend Nederland lid